Hopp til innholdet

Wiggo & Funny viser kvalitet

Innlegg fra arkivet – 26. august 2012

Mine håp om Darbybilett til Kongsvold 2012 ser ut til å debbe bort, fikk ikke ført Pointer Goyo denne helga pga. jobb på lørdag. Svigerfar førte min Ham-Nuten`s Xavi og sin egen Jimrypas Tess Anton-Nett i kvalik på TFK`s jaktprøve i Tromsø, mot at jeg skulle føre dem om de gikk til finalen. Xavi rakk ikke heilt opp på lista, mens Tess gikk videre på søk. Finalen ble en triller uteom det vanlige. Svært mange gode hunder stilte til start, men når 2 runde skulle begynne var det bare 5 hunder igjen pga. av mye fugel. Hunder sprakk og ble belastet minuser, trur vi telte rundt 100 ryper på de tre timene vi brukte på finalen.

Wiggo Ditlefsen hadde en 3. vk med seg fra kvalik, i finalen briljerte han med pointer Funny fra eget oppdrett. 2 stand u/reis og en stand med djerv reis. På slutten ble han belastet med noen minuser av makker, casit ble da ikke utdelt, men han fikk en suveren 1.vk. Jeg lyktes eller svært godt med Tess som var i sitt rette element når mengder av fugel skulle utnyttes, uten at dressuren sprakk. Det var 2 meget gode hunder som lyktes i dag. Ser etter dette at alder, jaktvett og dressur trengs, når forholdene blir utfordrende som i dag.

Reiser nå på jobb, og kommer tilbake noen dager etter jaktstart. Skal da kose meg på rypejakt, men fokus og disiplin på hundene skal stå i høysete, da verken vk eller uk hunden holder i fugl. Minn kjære venn og forlover Harald Hansen lyktes eller til gangs i dag, i første start i ak fikk han 1. premie med breton Mia. Gratulerer med oppdrett og vk hund. Skitt jakt alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *