Hopp til innholdet

Om meg

Hei. Jeg heter Said Nordin og er 50 år gammel, og har min oppvekst på Karlsøya i nord-Troms. Er livets glade gutt, og setter stor pris på å ha min familie og venner rundt meg.

Min lidenskap er jakt, fiske og fangst, hvorav min hjemmesiden viltskarp.com Denne primærnæringen var tidligere min inntektskilde i 8 år, da på fiske og fangst i Ishavet, som stuert. Fagbrevet ble tatt på ærverdige Vertshuset Skarven i 1995, og senere kombinert med bachelor som faglærer innen hotell og næringsmiddelfag på høgskolen i Akershus. Høsten 2021 tok jeg fagbrevet i reiselivsfaget, på senter for nordlige folk. Riddu Riddu

Etter 8-9 år innen forpleining offshore, er jeg nå ansatt i et opplæringskontor som yrkesveileder innen Hotell, restaurant og reiselivet. Svært givende å jobbe med ungdom og fagutdanning, livet gir mening når du kan bidra til mestring.

Som et naturlig ledd i mine jakt og fiskeinteresser er vårt hus til stadig fylt med jakthunder. De blir fort et familiemedlem og partner på jakt. Er de lovende så blir de tatt med på jaktprøver og skjønnhetsutstilling. Mitt svenske opphav gir videre innflytelse på mat, musikk, biler og andre merkenavn fra søta bror. 

Min vakre kone driver videre en 150 år gammel våpenforretning, Andresen Vaapen. Tilgangen på utstyr og nettverk er topp. Jeg har videre 2 flotte barn; Jenny & Jacob som har lidd under mitt fravær for jobb og hobby, men det tegner nå til at de blir selvstendig og flotte arvinger.

Jeg skal på min blogg dele litt av mine jakt og friluftsopplevelser med deg, la deg fenge av mine Viltskarpe opplevelser.