Hopp til innholdet

Velkommen tilbake

Hei kjære lesere.

Det er nå 5 år siden jeg oppdaterte blogge min Viltskarp.com. Det er på denne tiden skjedd store og mange hendelser, som har påvirket mitt liv. En liten oppsummering er på sin plass før jeg skal prøve å komme med nye skarpe og ville innlegg.


2014 på sein-høsten flyttet vi og kjøpte et eldre sjarmerende hus i Tromsø. Litt vemodig å flytte fra vakre Kvaløya, men vi trives svært godt i nytt nabolag.

2015 går med til renovering av nytt hus, kokkelaug, festivalarbeid og selvfølgelig jakt og fiske. Et rett normalt år.

2016 ble et svært tøft år. Min kjære mormor og mentor innenfor hotell og restaurant gikk dessverre bort, 79 år.

Videre kom oljekrise med svært reduserte priser som førte til usikre tider på jobb og en varslet permittering offshore lå videre i kortene. I påvente av permittering oppdaget jeg en kul på halsen og nedsatt kondis. Etter lege og sykehusbesøk fikk jeg konstatert Non-Hodgkin lymfom, en svært aggressiv form av lymfekreft.

En rask innlegging sommeren 2016 med nye stamceller, operasjon, stråling og etterbehandling av følgeskader ble mitt liv det neste året. Er i dag svært ydmyk for det norske helsevesen og velferdssamfunnet vi lever i. Takk for oljepenger og dyktig helsevesen.

2017 ble jeg ansatt i opplæringskontoret for hotell, restaurant og reiseliv i Troms. Er ydmyk
for at de valgte å satse på meg bland mange søkere. Kroppen var sliten, hodet var uklart og faren for tilbakefall var/er stor. Vinnerskalle og faglig tyngde innen undervisning og fag har klart å berge meg med en ny start på arbeidslivet. Jeg fikk 8 svært gode år innen forpleining med Sodexo offshore, døra tilbake var fortsatt åpen en stund der, men tror jeg nå er 99% landkrabbe.

2018 brukes mye på dugnad og jobb. Ble leder i NKL-Troms fra 2018-2020. Det ble meget
flotte år hvor vi fikk markert oss lokalt, nasjonalt og internasjonalt i konkurranser og andre
kåringer. Kokkebransjen står mitt hjerte nært, og samarbeidet med elever og lærlinger gir
meg en perfekt mestringsopplevelse både på jobb og i fritid.

2019 blir suget etter å få markert seg på jaktprøver forløst, vår jakthund Pointer Noah gjør
det godt på jaktprøve, og belønnes med 1 VK med Casit på vinterprøven på Saltfjellet. Stor
takk for hjelp fra kennel Storskartinden under sykdom og støtte. Lav rypebestand har
begrenset lokal jakt, men storfugljakt til Sverige med gode venner er et høydepunkt i året.

2020. Gode og stabile blodprøver er betryggende når man er på sykehuset for kontroll. Hodet har fungert godt mentalt i forhold til sykdommen og fare for tilbakefall. På jobb markerer vi oss faglig godt, det viser seg at valg av ny jobb var full klaff for meg og forhåpentligvis min arbeidsgiver. Som vinnerskalle får jeg være med på 3 store opplevelser innen konkurranse:

Kokketur med kollegaer til OL i Stuttgart, hvor vi vinner Gull og Sølv. Her har vi deltakere som var lærlinger og kaptein på landslaget som er venn og arbeidspartner.

Våre venner på UNN sentralkjøkken kan mere enn å lage pasientmat til meg, under SMAK messa på Lillestrøm får de sølv under NM Community Catering. Ble svært stolt av dem. Stort hjerterom og klokhet på den arbeidsplassen.

På jaktprøve får jeg og min pointer Karacanis Noah et fantastisk år. Vi vinner Vintercupen for beste pointer. Blir klubbmester i flere klubber, får en 1-premie på NM, og ikke minst blir han kåret til C.I.B NORD UCH Champion International Beauty.

Noahs skjønnhetsdiplom.

2021 er jeg spent på hva bringer. Min hjemmeside med blogg må nå overføres til en ny plattform, er glad jeg har flotte og snille barn som kan hjelpe til med dette. Håper å se dere som besøkende på Viltskarp.com.

PS. I arkivet finner dere mange gode minner. Ta gjerne en titt på mine gamle innlegg der. Med vennlig hilsen Said Nordin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *