Hopp til innholdet

Valpesamling

Innlegg fra arkivet – 16. februar 2014

Jeg har sammen med oppdretter av kennel Karacanis Øystein Nilsen invitert til valpesamlig på vår hytte ved Skogsfjordvatnet, på Ringvassøya. 4 valpekjøpere fra Sverige samt jeg og Øystein møtte med 7 hunder. De første kom tirsdag og de drar hjem mandag. Mitt ønske med turen var å begeistre besøket med en smak av nordNorge, knytte nytt vennskap og fått trenet hund sammen.

Øystein, Hans Allan, Jannice, Jens og Bjørn.

Jeg fikk presentert Ringvassøya på sitt vakreste, og alle fikk badet sine hunder i rype.

Våre Svenske venner var svært dyktige hundefolk. Hans Allan er en dreven dommer som har dømt mye i Norden, mens Jannice og Jens er dreven på felt med store marker i Skåne. Bjørn er har drevet med sledehunder, jaktprøver og er over middels jaktinteressert. Jeg er svært ydmyk og glad for å knytte nytt bekjentskap med broderfolket.

Valpene var svært trivelige pointere, og det var mange talenter som jeg er sikker på at vil gjøre det godt på jaktprøve og utstilling.

Karlsøy JFF. arrangerte jaktprøve samme helga, hvor vi hadde muliheten til å stille hund. Vi fikk 4 kjempefine premier fordelt på følgende hunder:  Chilla e/f Hans Allan Eliasson 3 UK, Viking e/f Jannice Nystrøm 3 UK, Noah e/f Said 2 UK og ikke minst Riga e/f Øystein Nilsen 1 AK. Skal si det satte krona på verket.

Under jegermiddagen ble det servert Mølje og Rødsei, fantastiskt mat og en kjempetrivelig prøve, takk til dere alle.

Oppsumeringen etter valpetreffet blir enkelt: takk for en fantastisk uke, og håper vi finner tid for nye faglige og sosiale treff. Med vennlig hilsen Said og Noah.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *