Hopp til innholdet

Storfint besøk fra Ålesund

Innlegg fra arkivet – 3.-4. mars 2012

Da var jaktprøvesesongen startet for mine hunder. Skulle stille Xavi på Tromsøprøven til TFK, det ble en kort affere på oss. Han starter frisk ut og får seg en tomstand som han ikke vil løse ut på komando. Vi blir avsluttet og sendt hjem, litt gretten nå ja.

Aslak Digernes fra Ålesund kom for å være dommer på prøven, han hadde med seg sine 2 nye stjerner Peikern og Trulte. Han hadde håpet på å få dem i fugl mens han var her oppe. Jeg tok han med meg 2 dager i marka. Første dag kom vi ikke for fugl på et bombesikkert terreng, men det rettet seg i dag. I et fantastisk påskevær dro vi til Ringvassøya for en treningstur med hans unghunder og min egen Goyo. Vi kom i fug med det samme vi slapp på hundene, og showet varte dagen ut. Stand, avansering, sekundering og ettergåing. Vi fikk alt vi kunne ønske oss.

Etter mange fine situasjoner var det greit med en appelsin, bålkaffe og havrekjeks. Mens vi nøyt været og hørte steggen prate rundt oss.

Aslak er en dyktig hundemann med mye erfaring, i høst kronet han verket med å vinne NM høyfjell, med sin Juvel-En A Av Vor-point, fra eget oppdrett. Han har også flere spennende avkom som er solgt til Tromsø!

Goyo Imponerte meg som alltid i dag også, kun små justeringer så er han klar for start i uk når han blir 9 mnd. Har en god magefølelse når det gjelder hans fysikk og evnen til å innhalere rypeduft som blir til stilfulle stander

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *