Hopp til innholdet

Sesongens siste rype

Innlegg fra arkivet – 14. mars 2013

Jeg var invitert til Vannøya på årets siste rypejakt sammen med Sir.Wiggo Ditlefsen, men måtte takke nei pga. tidsklemma.  Sesongens siste rypejakt er slutt 15 mars, noe jeg ikke fikk ut av tankene når jeg skulle i seng. Våknet jaktsyk og pakket sekken og hagla for en kort jakttur, ikke langt unna. Pointer Jimrypa Tess til Svigerfar fikk være med. Med blytungt føre og snekov sattes det store krav til hundene. Tess og Goyo fikk hver sin støkk på rypeflokk i dokk, hvor de er komplett rolig. Får markering på hundene og Goyo trekker an på vittring, enkelt rype kommer opp og jeg får en fin felling på lirype.

Begge mine hunder er nå i storform mot vinterens statusløp i Norge og Sverige, har vi litt flaks så kanskje vi plukker noen premier der.

Her har Goyo en markering/blindstand som han ordner opp i, når jeg er på tur fram til han. Halen peker ned=ikke sikker her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *