Hopp til innholdet

Rypejakt i oktober

Innlegg fra arkivet – 2. oktober 2012

Elgjakta har nå startet for fullt og vi har skutt 2 elger på laget. Steinar B. og Wiggo D. viste hvor skapet skulle stå. Vi har nå 3 dyr igjen på kvota som må skytes før 1. november. Denne uka har vi tatt en liten pause fra storviltjakta, for å la dyrene roe seg og jegere er på jobb. Klarte ikke å dy meg fra å dra på Rypejakt med hundene da, noe både jeg og de 4 beinte ikke angrer på.

Stolt Jeger, Dansk Dynasty Goyo med felt rype etter et fantastisk flott fuglearbeid. Fikk flere fine fellinger for hundene som stort sett arbeidet godt i dag.

«Onkel» Jan Lavold som er en trivelig jakt og fiskekamerat fikk være med å prøve seg å jakte med stående fuglehund. Jan er en garvet fjellgeit som er vant til støkkjakt på li og fjellrype, mulig han kjøper hund etter denne turen!!!!

Tiden nærmer seg ellers raskt til at jeg skal tilbake på jobb, så det blir sikkert noen hektiske dag før æ skal ut, rart med det. Ellers ser det ut til at rypebestanden er ganske bra ut på øyene i Troms, har ikke sett noen fjellryper i år, men har kanskje jaktet noe lavt til å møte dem. Ellers har jeg sett bra med orrfugl, noe som er gledeligt. Skitt Jakt til alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *