Hopp til innholdet

Ny VK hund

Vårt yngste jakthund Anton, er oppkalt etter legende og svigerfar, Svein Anton Andresen. Anton betyr blomstrende, og det passe oss godt da jeg er fra Karlsøya. Blomsterbarn, barn av lyset osv.

Svein Anton

Min hjemmeside heter Viltskap, noe som passer godt med Anton, han har en fantastisk evne til å finne vilt, både på jakt og jaktprøver. I september gikk han fra å være unghund, til å bli voksen hund og 2 år. Han konkurrerer da med de voksne hundene i AK klassen. For å komme i den gjeveste klassen må de få en 1 premie i AK, som er et nåløye og kanskje den vanskeligste premien å få. Vi hadde helga 15 og 16 oktober meldt han på jaktprøve. På første start klarte han å få 1 premie AK, og Blomsterhunden er nå VK hund(Vinner Klasse) Tilbakemelding fra dommeren var: Anton finner fugel i alle slipp og serverer dem på sølvfat til jegeren. Bedre kan det ikke bli

Jaktprøven gikk av stabelen på rein og kjær hjemmebane. Grønlifjellet på Ringvassøy, i regi av Tromsø Fuglehundklubb, med dommer Frank Gunnar Bjørn. Takker alle for en fantastisk dag i marka. Takk for humor, bålkaffe, ryper, elg og en underberger. Dagen ble perfekt sammen med de andre deltakerne. På kvelden ble det feiret med glade vesterålinger, mye fine og rause folk kommer derifra.

Nå blir det jakt og finpuss på apporten fram mot vinterens prøver i Vinnerklassen. Ønsker videre å sende en stor takk til oppdrette Christian og Inger Lill.

1 kommentar til “Ny VK hund”

  1. Steinar Nordheim Storelv

    Gratulerer masse. Søster Selma viser også kjempegode sider og går ting så bra det ser ut for, så ses vi fhv i VK om ikke alt for lenge.
    Men- stor stas at Anton viser vei🥳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *