Hopp til innholdet

NM Vinter 2022

Da var endelig vinter NM for stående fuglehunder tilbake, etter 2 år med covid og kansellering. Karacanis Noah var tidligere tatt ut for å delta på NM laget, men det fikk vi desverre ikke avviklet. Vår Internationale doblet Champ, skulle få sin siste start på jaktprøve under årets NM. Vi startet med en god første runde og lå som 3. beste søker, men i andre runde ble det litt for tungt, og vi kom ikke videre til semifinale. Vemodig å avslutte en fantastisk sterk hund, men Noah nærmer seg sitt 10. år, og har ikke vært noen lat sabb. Fantastisk hund som vi håper vi får flere år med jakt og tur med.

Karacanis Noah C.I.B NORD UCH NJCH

NM ble ellers en stor suksess for den Nord-Norske pointeren, Rune Hoholm, Stian Henriksen, Ole Ingebrigtsen og Ronny Hartviksen som lagleder. Pointeren tok sitt første laggull på NM vinter. Jeg er umåtelig stolt av dokker.

Nord-Norske gullgutter og NM vinnere lag 2022. Rune, Ole og Stian

Kveldens gull ble feiret på på beste måte med boknafisk og akevitt. Resten av NM ble en knall suksess for Rune og Ole. Rune Hoholm ble til slutt nr 2 og 4 i NM, en vanvittig sterk prestasjon.

En knippe hedersfolk, og oppdrettere: Raymond Klæbo, med verdens beste humør, Øystein Nilsen med kennel Karacanis, Mads Hanssen med kennel Sofietoppen, Rune Hoholm med kennel Ørntuas (Startet med pointere fra min svigerfar Svein Anton Andresen) og Stian Henriksen med kennel Storskardstinden.

Vi bodde veldig flott på Andenes med fantastiske rammer ut fra stuevinduet, magisk natur og flotte omgivelser for NM med stående fuglehunder

Vår Unghund Anton, har store sko å fylle, da han er oppkalt etter min kjære svigerfar Svein Anton. Anton er startet noen få ganger på jaktprøve i UK, og vi jager etter en 1 UK for å kvalifisere oss til Artic Cup i Alta, i slutten av april. Det ble full klaff for unge Anton. Dag 1 fikk vi en 2. UK, og dag 2 ble vi belønnet med 1. UK. Anton er en særdeles sterk hund med gode viltfinner egenskaper. Anton er nå stilt 10 ganger i UK og er tildelt 7 premier. Vi håper oppdretter Christian Slettbakk er fornøyd med ekvipasjen.

Takk for et fantastisk NM, gratulerer til alle premierte. Og ikke minst alle sosiale deltakere, dommere og prøveledelse. Ønsker videre å gratulere Rune Fossum med sin , The Boss som vinner av NM individuelt. Vi sees på mvh Kokken

Uka etter NM deltok vår kjære Øysten på SM:
Karacanis Spirit är vinnare av Vinter-SM 2022.
1 Skl tilldelas Karacanis Spirit och Øysten Nilsen vid SM-finalen i Arjeplogsfjällen 9 april 2022. Domare Torbjörn Eklund och Vibeke L-Andersson.
Gratulerer Øysten, utrulig stolt av deg, mvh kokken

4 kommentarer til “NM Vinter 2022”

  1. Tusen takk for at jeg fikk være med å feire dokkers bravader gjennom helgen😊artig og humørfylt stemning hele helgen😅og noen fantastiske resultater på hundene dokkers🎉🤜ha en fortsatt flott prøvesesong videre i vinter så ses vi til sommeren på rundhaugen😜👍👍

  2. Trivelig å møtes i kvalikken,vi måtte begge innse at våre aldrene gutter ikke klarte å hamle opp mot ungdommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *