Hopp til innholdet

NM-vinter 2012, Andenes

Innlegg fra arkivet – 01. april 2012

Dro sammen med min søte svigerfar til vinter NM, for stående fuglehunder på Andenes. Været viste seg fra sine beste sider, og Team Ditlefsen tok meg imot med hjemmelaget boknafisk og rødsei.

Foruten sosial hygge skulle jeg prøve å vinne jaktpremier  og kvalifisere meg til finalen, det ble en fiasko. Xavi drar på seg to blindstander på fredagens kvalik, og utgår. Det gikk bedre med svigersen, han fikk 3 vk semi, men lyktes ikke i finalen med Pointer Tess Antonet.

Jeg hadde videre med meg min importhund Goyo, han fikk ilddåpn på jaktprøve, kun 9. mnd. gammel. På lørdag fikk han kun snaue 2 slipp, da han forelsket seg litt i en engesksettertispe fra Jentefjellet`s. Ikke rart, søt ho var. På søndag gikk det meget bedre. 4 slipp på 20 min. Han viser god kapasitet og har mange fine søk. Vi ser en fugl i lufta som er i området til hund og 1 makkers støkk, det ble dagen sjangs på fugl. Fornøyd med det.

Tallkarakter: 4,4,4,3,4,4 Dommer: Per Arne Kjelsberg.

Stemningsbildene forteller det meste. Leif-Wiggo og Vibeke D.  Stein Martinsen med sine nye ES stjerner. Han fikk seg en 1 uk på Steinrabbens Nala etter 180 min. slipptid, Gratulerer. Vi kommer tilbake til Andenes og prøver lykken en annen gang, takk for oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *