Hopp til innholdet

Jaktprøve i Kautokeino

Innlegg fra arkivet – 19. august 2012

Da har jeg deltatt på høstens første jaktprøve i 2012. En hel deligasjon fra Troms med denne lidenskapen, dro på VFFK sin jaktprøve for stående fuglehunder. Jeg hadde meldt meg på i UK både på lørdag og søndag, gledt meg storveis og hadde forventninger før start. Starte med min unghund Goyo, med mål om 1 UK slik at jeg kunne kvalifisere oss til Norsk Derby.

Vi hadde hørt rykter om lav fugletetthet på ryper, fra årets tellinger. Noe som viste seg å stemme, det var verre en man kunne tenke seg. Gikk 2 dager uten at noen hunder fikk premier i mitt parti. Siste dag hadde vi ikke en fugl på vingene. Lyspunktet må ha vært at Goyo gikk glimrende begge dager, og hadde søk og format til en topp premie, men uten fugl ingen premie.

Jeg fikk ellers sett mange lovende unghunder i Kautokeino. «Wiggo Ditlefsen har spennende ting på gang».

Jeg har nå kun helgas jaktprøve i Tromsø for å kvalifisere meg, før vinduet stenger for Darby deltakelse. Får håpe vi kommer i premie siget. Takker alle dommere og fuglehundvenner for en sosial og munter prøve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *