Hopp til innholdet

Jaktåret 2014

Innlegg fra arkivet – 14. mars 2015

       Venstre: Noah med sesongens siste felte rype.  Høyre: fantastiske kontraster ytterst i havgapet

Da har jeg avsluttet jaktåret 2014 med  sesongens siste felling av 2 liryper, dagen før jakta slutter (15. mars).  Årets som gikk bar preg av lite tid til jakt og friluftsliv, da jeg har vært på flyttefot, usikre tider på jobb i offshore bransjen, samt et kne som ikke samarbeider.

Men når jeg ser tilbake på året som gikk har uttellinga og naturopplevelsene gidd meg fantastiske opplevelser. Deler noen bilder fra året som har passert, og ønsker alle friluftsvenner et godt nytt år.

Prøvesesongen 2014 gikk ellers bra, på bildet over med Dansk Dynasty Elka under NM-vinter. Hvor vi fikk en 1vk kvalik. Avkommet etter Dansk Dynasty Goyo, har vist seg å avle svært godt med parringa til Øystein Nilsen og Karacanis Chili. Mange store utmerkelser og fornøyde eiere.

Fikk i år som mange andre år dra på jakt med Wiggo Ditlefsen, til vakre Skipsfjorden på Vannøya. Takker for fint opphold sammen med Per Anton Berg. Gode hunder og prima gjeng, som setter pris på god mat og drikke. Dere gleder mitt hjerte på tur. 

Ellers mistet vi vår gode venn Geir Roger i høst. Har mange ganger tenkt på deg. Savnet er stort, men minnene er gode. Håper du har det fint. Fred være med deg.

Takker ellers alle for et flott år. Gleder meg til å se hva 2015 bringer. Skitt Jakt.

 

Geir Roger Hagenes

1 kommentar til “Jaktåret 2014”

  1. Så hyggelig å lese samt flotte bilder! Du er jo en reser i å lage god mat, å et arbeidsjern! Kos deg videre i livet å lykke til med videre prosjekter små som store, and as always
    -skitt jakt!

    Best regards:
    DUKE NUKEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *