Hopp til innholdet

Goyo begynner å imponere

Innlegg fra arkivet – 13. januar 2012

Min importhund Dansk Dynasty Goyo fyller om få dager 7 mnd.  Han har på trening begynt å imponere meg både når det gjelder tæl og søk, han har videre vist sine stand og sekunderings egenskaper. Skulle framgangen fortsette i samme grad, blir jeg å melde han på vårens jaktprøver. Han kan stilles på jaktprøver fra 16 mars, når han blir 9 mnd. Jeg skal i tiden framover la han utvikles i de velfylte rypebiotopene, vi har i øyene rundt Tromsø. De fleste terengene er stengt for jakt etter jul, men vi har noen smutthull i enkelte terreng fram til 15. mars. Noe jeg prøve å utnytte til både meg selv og hundes store begeistring.

Goyo begynner å bli en stilig herremann, og har hittil overbevist meg på alle områder. Har stor tro på han i tiden framover.

Mor: Ch. CL. Dansk Dynasty Elsa. Dette må være det beste kullet til opdretter Jan Van Haren, 4 i dette kullet er nå champions i en alder av bare 3 år. Jeg vil berømme Jan for sitt arbeid med å kun bruke dokumenterte hunder i avl. Han er Nederlands beste Pointer oppdretter, og har videre preget de Danske linjene.

Far: IT JHC INT JHC Semegheni Vladi. Kommer fra en av de mest meriditerte oppdretterne i Italia. Veldokumentert som avlshund, både i sydeuropa og norden. Er bl.a far til Semegheni Ulama i Sverige, som ble vinner av Nordic pointermatch 2010. I Finland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *