Hopp til innholdet

Fasan og rapphønsjakt

Innlegg fra arkivet – 12.-13. oktober 2011

Dag Håvar, Geir-Roger og jeg dro på lærerik og «morsom» tur til Sverige. Vi Loda i Luleå havn med  Mercedes`n til Geir-Roger,  før vi  skulle jakte fasan og rapphøns. Bilde over er fra Dag Håvar`s fangst på torsdag(hva som er i bøtta kan ikke nevnes).

Fikk ellers prøve mine gourmet kunnskaper i Sverige, jeg lagde: Fasan smørbrød, servert med international drikke til lunsj. Maten smakte, og vår vert under jakta var Hans Sundberg. En kunnskapsrik hundemann og jeger, med humor og glimt i øye.

For mere info om Hans se: HS Dog Training Center & Kennel High Pheasant’s

Ottorinos Tya til dag Håvar

har imponert meg tidligere, og hun var i en egen klasse under vårt opphold i nabolandet. Djerve fuglearbeid og iskaldt hode i inngang på fugl. Det virket som om hunn kunne telle antall «stråler» fra fugl som lå og trykte…steike bacon!

Xavi startet litt «rått» hvor han skulle vise muskler, litt mye fart og unghund preg. Han vartet senere opp med mange flotte arbeid både på fasan og rapphøns. Som dere ser av bildene hadde det regnet mye, noe som gjorde at fugl satt i vannkanten og skog`s biotopen. Fikk ellers jobbet en del på reis og, hadde mange fine apporter på land/vann.

Geir-Roger og Elka hadde som motto å finpusse til NNM-skog på Reinøya, noe som resulterte i 1AK, og NUCH, gratulerer. «sku ikke tru det på torsdag he he»

En super tur som jeg kan anbefale til de med tålmodige koner.

Ut på tur aldrig sur………hvor går neste tur!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *