Hopp til innholdet

Fagbrev i Reiselivsfaget

Sensor Kari Flesvik og Torstein Johansen

Trangen til å søke ny kunnskap, og dokumentere det med et handfast bevis, har vært en viktig faktor for meg gjennom mitt arbeidsliv. Jeg tok i dag mitt andre fagbrev, 26 år etter forrige fagbrev som kokk på Vertshuset Skarven. Noen av mine samarbeidspartnere og bedrifter som jeg er svært stolt over er Senter For Nordlige Folk og Riddu Riddu i Manndalen. Jeg har gjennom vårt samarbeid i over 10 år samlet meg nok pondus til å kunne gå opp til fagbrevet i Reiselivsfaget.  Det har vært en ære å få fremme dere og det samiske langs vår kyst. Håper det blir mange nye år. 

Jeg blir her gratulerer av festival sjef Sandra Márjá West

En god skolegang på Tromsø kokk og stuertskole, ble fulgt opp med læretid på Vershuset Skarven. Jan og Gunnar skal ha en stor ære for at de holdt ut med meg, samt flasket meg opp med gode kjerneverdier. Vinnerskalle og folkelige egenskaper er svært viktige egenskaper i min daglige jobb, som lærer og veileder i et lokalt opplæringskontor

Gunnar Andersen avbildet sammen med meg som lærling, samt kollega Ronald. Veldig stolt av den bedriften

Jeg vil med dette oppfordre alle uansett alder å fullføre sin utdanning, eller gripe muligheten for fagbrev på jobb. Det er bare å ta kontakt om dere trenger litt hjelp på veien

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *