Hopp til innholdet

Bålkos

Innlegg fra arkivet – 14. februar 2012

Fikk i går et stalltips om et bra turterreng her i Tromsø kommune, og måtte sjekke dette ut! Dro ut mutters alene med hundene, men fikk fort selskap av lagopus lagopus, eller lirypa som det heter på Norsk. Ja det ble nesten for meget, de var overalt: i trærne, i lufta, på bakke, og ikke minst i kantene mot fjellfoten. Fikk kjapt  et fuglearbeid på begge hundene, med tam fugl.

Hundene fikk bare korte slipp en av gangen. Trur det var lurest slik, for at det ikke skulle koke over for dem. Xavi er sikker som banken i fugl, men skulle ønske han var litt djervere når fugl skal på vingene. Goyo suger til seg kunnskap for hver tur, morsomt med unghund. Bare stå der å se hvordan de går løs på oppgavene som de ikke har vært med på før, learning by doing( John Dewey)

Gode pauser hører med, både mennesker og dyra har godt av å sette seg ned. kose seg med mat og drikke, samt få roet kropp og sjel før man tar tak i nye oppgaver. Jepp fikk en super treningstur i marka, med masser av ryper, nysnø og et glimt av sola.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *