Hopp til innholdet

Æresdiplom Norsk Pointerklubb 2022

Jeg har som målsetning i mitt kokkehjerte, å være raus hvor enn jeg ferdes. Når man mixer dette med 18 år som pointereier, og den første hunden het Biff, så utvikles nye relasjoner og kameratskap fort. Familien deltok på sitt første nordnorske pointertreff for 18 år siden, i Råndalen hos vertskapet Fred og Jenny. For snart 15 år siden ble Rismo Gård ved Rundhaug, arena for nye samlinger.

Nord-Norsk pointertreff 2022, Photo Line Ingebrigtsen

Ikke har bare Rismo Gård fantastiske fasiliteter, men det viktigste er alltid vertskapet. Her bor Solveig og Åge Rismo, bedre vertskap finnes ikke. Åge er eier Ørntuas Mauk som er vinner av NM-vinter lag 2022 for stående fuglehunder. Vi ankom Rismo for å kunne delta på St.Hans med trivelige folk og nydelig utsikt ved elvekanten til Målselva. Fredag, lørdag og søndag er det stort program for store, små og de 4 beinte. Det er her mitt kokkehjerte får møte de yngste deltakerne. Vi har laget utrulig mye rart og godt gjennom årene. Kokkekurset avsluttes med rundtur på 6 hjuls ATV, til glede for alle.

Norsk Pointerklubb deler ut heder og ære for personer som har bidratt, eller på andre måter fortjener en ekstra oppmerksomhet. I år skulle det deles ut 2 Æresdiplom fra NPK i Norge, og begge gikk til nord. Jenny Richardsen fikk den første prisen, noe som var meget fortjent. Å så ble pinadø kokken hedret for lang og tro tjeneste. Jeg ble utrolig rørt av de fine ordene til juryen: Said har stått som en bauta med kokkedrakt i mange år til stor glede for pointerfamiliens yngre garde.….. Prisen og alle fine gratulasjoner varmer stort. Uten gode partnere får vi det ikke til, Takk Jenny for godt samspill, og gratulerer med din pris.

Ellers ble jakt og hundesesongen 2021/22 meget bra. Fikk godt med jakt og felt fugl på begge hundene. Unghunden sanket seg videre 7 UK premier og voksenhunden avsluttet sesongen som Jakt champion. En elg og andre spiselige dyr ble videre felt under jakt. Nå gleder vi oss bare til en ny sesong.

Tusen takk til Basse og Solveig på Rismo. Et fint ordtak fra Basse er: Vi er heldige som får leke ilag. Stor takk til store og små lekekamerater.
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *