Hopp til innholdet

Valper II

NORA

Jeg har tidligere publisert parring mellom Karacanis Noah og Jutevatnets Estrella. Det ble sett flere mulige valper i en tidlig ultralyd, men det ble dessverre bare født en valp. Kennel Blårøyken vil beholde Nora som hun heter, vi hadde gledet oss stort til avkom etter denne kombinasjonen, men vi håper nye muligheter byr seg senere.

Bilde er lånt av kennel Blårøyken, Estrella & Nora i påskesol

Vi ønsker videre å gratulerer Frank Arne og Inger, med Estrella som ble årets AK/VK hund 2020 i Møre og Romsdal Fuglehundklubb🏆.

ANTON

Fra gode hundevenner har vi blitt tilbudt valp tidligere, men grunnet sviktende helse måtte jeg takke nei den gang. Ny parring med med svært lik kombinasjon ble født høsten 2020, og vi har i sameie med Stian Hendriksen og Christian Slettbakk tatt en valp fra dette kullet. Anton heter han, og det navnet forplikter. Anton Andresen var grunder av Andresen Vaaben fra 1870, og min fryktede svigerfar heter derav Svein Anton. For stamtavle og informasjon se under fanen hund.

Stian & Lise Nordnes er innehaver av Kennel Storskartindens, som fikk Anders Wassbergs oppdretter pris for 2020, og Christian er innehaver av Kennel DN A. Begge er ildsjeler innen fuglehundsporten, både som dommere, deltakere og arrangører for jaktprøver

Bestemor NJCH Ørntuas Mille og DN A Aton, Rismo Gård

Anton er i skrivende stund fylt 7. mnd. og han er en vilter herremann, som er svært aktiv på alle måter. Alle våre tidligere hunder har vært svært tidlig moden forhold til stand og søk, og jeg var en stund redd for at han skulle blir litt sein med å utvikle instinktene, men fra han var 6 .måneder gammel har han virkelig våket. Skal bli spennede å se hva framtiden bringer. Det skal ikke mangle noe på backup fra medeiere. Vil ellers takke May Iversen Sletbakk, for en fantastisk jobb med valpene i tiden før de ble levert.

Onkel Mads har videre en svært viktig rolle i oppveksten til valpen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *