Hopp til innholdet

NM vinter 2014

Innlegg fra arkivet – 31. mars 2014

NM vinter for stående fuglehunder gikk av stabelen for 29. gang på Andenes. Prøven går under navnet: Vinterens vakreste eventyr.

Jeg hadde med meg min unghund Karacanis Noah og skulle i tillegg føre Pointer Dansk Dynasty Elka, for min kamerat Geir Roger. 200 hunder starter førsta dag ut i kampen om å bli Norges beste stående jakthund vinter 2014. Elka gjorde sine saker svært godt i kvalifiseringen, og vi fikk 1VK og vant det ene partiet. I semien gikk Elka svært godt, og lå langt oppe på lista, men i andre runde fikk hun et tap i fugl og vi var ute av finalen.

Møtte videre mange kjente og kjære fuglehundvenner under NM, Torfinn Hamari fikk en 3 VK i kvalikken, en premie som smakte godt.

Under NM var det et ekvipasje som gjorde det het rått, det var Ronny Jørgensen med G-Tjikkom Av Miessevàrri. Han var med å få sølv NM-lag, beste hund under NM lag og ble til slutt vinner av NM 2014 mad Casit, en glede av å få se dem i action, gratulerer.

Svein Anton stilte ellers sin nye AK hund Pointer Lady, hun gikk glimrende men lyktes ikke å komme for fugl. På søndag førte Jeg min unghund Karacanis Noah, fikk i første slipp en en stand som han holder lenge røyser rype presist. I andre slipp får han ny intens stand over en elv, når vi kommer over og skal reise han blir han for forsiktig, han løser ut fra det som er en tomstand og avsluttens med en 3 UK.  Det ble en tung tur tilbake til bilen når man har 1/2 inne, men vi planlegger ny start neste helg. Takker alle for et fint NM og er strålende fornøyd med 2 flotte premier på 3 starter. Vi sees kanskje til neste år under 30 års-jubileumet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *